tiistai 24. syyskuuta 2013

Homoimmat dps:t koko virtuaalimaailmassa

It's almost October and Halloween 
Here have some halloween music

En ole varmastikkaan ainoa joka alkoi laulamaan "this is halloween" biisiä.
Miten  näin on päässyt käymään? Siihen on helppo vastata yhtälöllä 
Square Enix+ Disney+Ilta baarissa=Good King Moogle Mog
Noinhan ne parhaat ideat ja lapset saavat alkunsa σ(^_^;)

Tässä viime viikkojen aikana, olen kirjaimellisesti liimautunut ajatukseen tehdä Final Fantasy XIV Realm Rebornista pari asua. Haluaisin tehdä kaikki asut, mutta aika ja rahat eivät riitä. Eivätkä ystäväni ilahdu ideasta, että tekisin pelkkiä FF RR asuja, sillä olen lupautunut moneen cossiin pariksi.
Joten asuja oli karsittava kovalla kädellä, joka aiheutti henkisä tuskaa, mutta onneksi päädyin vain kahteen asuun.
Päädyin näihin kahteen asuun.
Molemmat ovat Final Fantasy XIV Realm Rebornista.
Vasemman puoleinen asu on Scholarin Job asu ja oikean puoleinen on Hyurin (naisversion) aloitusasu.  
Hyur tullaan näkemään Desucon Frostbitessa.
Kun taas Scholar nähdään yhdessä Summonerin kanssa Tracon 9:ssä ensi syksynä.
Olen ollut todella ahkera pikku ketsuppi (äitini antama lempinimi, uskokaa pois, lempinimen takana on  hieno tarina, mutta se saa jäädä toiseen kertaan) Siivosin koko kämpän lattiasta kattoo ja aloitin uuden asun (●´ω`●)ゞ Huyrin hihat ovat lähes valmiit yläreunasta puuttuu vain koristeet jotka ovat pientä viimeistelyä vaille valmiit.

Sain myös aikaiseksi mitallit Scholarin takin rinnuksesta. Todennäköisesti parantelen niitä vielä maalilla, sillä en ole täysin 100% tyytyväinen niihin. Varsinkin kultainen mitalli kaipaa jotain mutta en tiedä mitä, joten saavat nyt vähän aikaa olla rauhassa, kun käyn Hyurin valkoisen meko ja Scholarin hatun kimppuun (〃∇〃)         Aloittaisin muuten Scholarin aseen teon, joka siis on kirja, mutta en ole saanut vielä tilaamaani kirjaa jonka onneksi pitäisi tulla ensiviikon loppuun mennessä. Läheisen kirjakaupan myyjä oli niin kiltti ihminen, että lupautui hankkimaan minulle 4A kokoisen magneetti kirjan paperblanksiltä, kun itse on sinne menossa. Iso halaus sinulle!<3 Tämän takia suosin pieniä liikkeitä joissa ollaan valmiita auttamaan jos vain pystytään, vaikka hinta olisikin kalliimpi kuin muilla yrityksillä, varmistan ainakin omalla kulutuksellai, että tälläinen ihana asiakas palvelu jatkuu.

Ja teille jotka ihmettelette otsikkoa, olemme ystävieni kanssa ihmetelleet, miksi kaikilla dps miehillä on niin homot haarniskat (hameita, seksikkäitä legginsejä ja pelkät nahkakalsarit)
Ja olemme tulleet tulokseen, että Square Enix yrittää selvästikkin vihjata jotain. . . *:・( ̄∀ ̄)・:*:
No eipä ainakaan hauskuus ole loppunut, kun kesken dungeon, dps päättää piristää tiimiä vetämällä seksikkäät nahkakalsarit jalkaan ja alkaa tanssia/ seksuaalisesti häiritä bossia.
                          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti