keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Tuona päivänä Armon ja Sasga saivat synkän muistuksen. He elivät Möllien pelossa

"404 Brain not found"
Ei teiltäkään löytyisi jos olisitte joutuneet tekemään hintavertailun tuotteesta "Bondage teippi". Moni on varmasti tällä hetkellä "WTF did I just read". Yksinkertainen asia lapsukaiset, miehillä ei ole hinkkejä, kun taas naisella on.
Ja ensi vuoden asuista 3 on miehiä joten päätelkää siitä, mihin tarkoitukseen tilaamani 100m bondage teippiä tulee ( °д°) R.I.P boobs ('-'*)(,_,*)('-'*)(,_,*)

Viimeiset pari viikkoa on mennyt totutellessa uusiin ihmisiin ja uuteen kouluun, jonka takia olen ollut hyvin väsynyt ja laiska. 
Eikä asiaa helpottanut yhtään, että ilmainen peliaika FF XIV RR:stä loppui ヾ(▼ヘ▼;) Joten päätin vihdoin ja viimein katsoa Shingeki no Kyojin . . . 
Tälläin jälkikäteen ketuttaa etten katsonut sitä aikaisemmin.
Yksin kertaisesti aivan mahtava! 

Innostuin erityisesti hahmojen taisteluvarusteista (3D Maneuver Gear).
Ja nyt haluan itselleni sellaisen, joten ensi vuoden cossilistaan lisätään myös Sasha Braus. 
Olin vähän yllättynyt, kuinka moni ystävistäni piti outona, että haluan tehdä asun SNK:sta. Asut kuulemma olivat liian yksinkertaisia minun tyyliini. Kuten ex-sulhaseni totesi, että olen suurien linjojen neiti σ(^_^;) 
Tottahan se on, että  SNK:n asut ovat aika yksinkertaisia,mutta 3DMG tekee siitä upean ja muutenkin haluan vähän haastetta sillä 3DMG on erittäin mekaaninen ja täynnä pikkuosia. En ole ennen tehnyt asetta jossa osien todellakin täytyy näyttää kuin metallista valetuilta (@Д@;)



Olin tänään Edvinin kanssa metsässä testaamassa uutta sade/talvitakkia.
Harmi ettei törmätty titaneihin. . .  Edvin ois vieny niiden sukat o(TωT )
Sain idean tehdä Survey Corpsin viitasta koiralle sopivan version ja itse olen tyytyväinen tulokseen. . . samoin myös Edvin (●´ω`●)ゞ  


Häiritsevä yhdennäköisyys


Projekti Mustikkapensis edistyy hienosti! 
(olisi pitänyt antaa jonkin toinen nimi projektille~~)
Olkasuojat on nyt pohjamaalattu. Ja kiitos epoksi-maalin olo on kuin unessa kävelisi, vaikka pidin ammattilaiskäyttöön tarkoitettua kaasumaskia ~~

Sain viimeinkin Eosin valmiiksi o(^^o)(o^^)o
Laitan parempia kuvia heti, kun saan kännykän kameran toimimaan kunniolla
~~ (  ̄っ ̄)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti